Tornsangervej

4930 Maribo

Leje og økonomi

Lejeperiode: Ubegrænset
Depositum: 3. måneders husleje
Forudbetalt leje: 1. måneds husleje

3V - 83 / 86 m² 9.500,-/md

Estimeret forbrug a conto

Vand: 300,-
Varme: 500,-

Vil du søge boligstøtte?

Prøv vores beregner og se, om du er berettiget til boligstøtte.

Velkommen til Tornsangervej

Vi udbyder 56 nybyggede rækkehuse til leje i Maribo, som er centralt beliggende på det smukke og landlige Lolland. I Maribo er der plads til, at du kan leve en aktiv livsstil og finde glæde i det gode fællesskab. Området er anlagt med mange smukke og tilgængelige stier, som giver mulighed for at du nemt kan nyde naturen til fods eller på cykel. Tornsangervej er centralt placeret i forhold til dagligdagens praktik i forhold til indkøbsmuligheder, institutioner, skoler og fritidsaktiviteter.

Boligfakta

Estimeret forbrug a conto

Vand: 300,-
Varme: 500,-

Leje og økonomi

Lejeperiode: Ubegrænset
Depositum: 3. måneders husleje
Forudbetalt leje: 1. måneds husleje

Pris

3V - 83 / 86 m² 9.500,-/md

Beregn boligstøtte

Udfyld felterne herunder og klik på beregn. Når du efterfølgende vælger en bolig på kortet, kan du se, hvor meget du cirka vil kunne få i boligstøtte. Bemærk, at vores beregner kun er vejledende. Ønsker du en mere præcis beregner med flere muligheder, skal du bruge den officielle beregner på Borger.dk

Er du pensionist?
kr./mdr.

Beregn boligstøtte

Scroll op til kortet og klik på boligerne. Nu kan du se din vejledende boligstøtte og andre data.
Udfyld venligst alle påkrævede felter, som er market med *.

”Min familie og jeg er virkelig glade for at leje en bolig af Nuvibo. Her er fred og ro, og boligen er af høj kvalitet. Vi oplever også en super god service fra Nuvibos administration. De er altid til at komme i kontakt med, og de er søde og rare. Vi vil klart anbefale andre at leje en bolig af Nuvibo. Vi har ingen klager”.

– Christina, lejer

Plantegning

3V

Plantegninger er vejledende.

Bo centralt på Lolland

Maribo er placeret centralt på Lolland, og her finder du masser af smuk natur, et rigt kulturliv og gode handlemuligheder. Med kun en halv times kørsel befinder du dig i Nykøbing Falsters gågade eller på Nakskovs landskendte strand Hestehovedet. Du kan også tage en tur forbi Maribo Naturpark, som byder på storslåede naturoplevelser såsom Maribo søerne og et helt unikt fugleliv. Du kan også lægge vejen forbi en af Maribos største kulturoplevelser, Maribo Domkirke, som også bidrager til at formidle fortællingen om Kongedatter Leonora Christina eller digterpræsten Kaj Munk. Maribo er en perfekt mulighed for familien, som er nysgerrig på lokalhistorie og dansk kultur, som værdsætter smuk natur og som ønsker mere ro i hverdagen uden at skulle gå på kompromis med dagligdagens praktik.

Vil du Vide Mere?

Har du spørgsmål, så udfyld dine oplysninger nedenfor og du vil blive kontaktet af Heidi.

Send besked