Tårsvej

4900 Nakskov

Leje og økonomi

Lejeperiode: Ikke oplyst
Depositum: Ikke oplyst
Forudbetalt leje: Ikke oplyst

3V Ikke oplyst

Estimeret forbrug a conto

Vand: Ikke oplyst
Varme: Ikke oplyst

Vil du søge boligstøtte?

Prøv vores beregner og se, om du er berettiget til boligstøtte.

Velkommen til Tårsvej

Vi udbyder 25 nybyggede 1-plans rækkehuse til leje i Lollands hovedstad, Nakskov, som er beliggende på det smukke Vestlolland. Boligerne er beliggende nær Nakskovs Vildmarksskov, som byder på smuk og nyanlagt natur. Tårsvej er centralt placeret i forhold til daginstitutioner og indkøbsmuligheder. Alle boliger er opført med fokus på at værne om det private udeliv med egen terrasse, hvor du og familien kan nyde sommerdagene. Terrassen er naturligvis afskærmet mod naboen, så I ikke forstyrres.

Boligfakta

Estimeret forbrug a conto

Vand: Ikke oplyst
Varme: Ikke oplyst

Leje og økonomi

Lejeperiode: Ikke oplyst
Depositum: Ikke oplyst
Forudbetalt leje: Ikke oplyst

Pris

3V Ikke oplyst

Beregn boligstøtte

Udfyld felterne herunder og klik på beregn. Når du efterfølgende vælger en bolig på kortet, kan du se, hvor meget du cirka vil kunne få i boligstøtte. Bemærk, at vores beregner kun er vejledende. Ønsker du en mere præcis beregner med flere muligheder, skal du bruge den officielle beregner på Borger.dk

Er du pensionist?
kr./mdr.

Beregn boligstøtte

Scroll op til kortet og klik på boligerne. Nu kan du se din vejledende boligstøtte og andre data.
Udfyld venligst alle påkrævede felter, som er market med *.

”Min familie og jeg er virkelig glade for at leje en bolig af Nuvibo. Her er fred og ro, og boligen er af høj kvalitet. Vi oplever også en super god service fra Nuvibos administration. De er altid til at komme i kontakt med, og de er søde og rare. Vi vil klart anbefale andre at leje en bolig af Nuvibo. Vi har ingen klager”.

– Christina, lejer

Plantegning

3V

Plantegninger er vejledende.

Hovedstaden på Lolland

Nakskov er en historisk handelsby, som er særlig kendt for dens havnemiljø og sø-trafik, som også i dag har stor betydning for byen. Du kan derfor ofte nyde synet af store fragtskibe, som sniger sig ind af den smalle indsejling i Nakskov fjord, hvis du går en tur ud langs Nakskovs strandpromenade, som fører dig ud til den børnevenlige strand, Hestehovedet Strand. Byen byder på masser af gode handelsmuligheder, og er i rivende udvikling. I samarbejde med foreningen Nakskov Handel og Erhverv og byudviklingsprojektet Nakskov 2030 er flere end 77 butikker med til at sikre, at Nakskov gågade, som er en af Danmarks ældste, kontinuerligt udvikles til fordel for byens beboere.

Vil du Vide Mere?

Har du spørgsmål, så udfyld dine oplysninger nedenfor og du vil blive kontaktet af Heidi.

Send besked